The beach
Tof dat jullie t zo leuk hebben! :D
Tip vd dag, koop daar een prepaid kaartje voor tha internetzz
Hallo daaro, fijn dat het zo goed gaat en dat jullie het naar je zin hebben. Wat een beest zeg die Cassowary, ff gecheckt op www. Had je die klauwen gezien?? We wachten op je volgende verslag. Good day mate ;)
Fijn dat jullie zo genieten!
Veel plzier nog!
We reizen en genieten weer vanop afstand mee.Erg benieuwd naar de foto's die er vast binnenkort ook weer bijkomen. Maar met de beschrijvingen en wat eigen fantasie komen we al een heel eind! Leuke verslagen, Roel! Groetjes! Geert en Myriam
Fijn dat jullie het zo geweldig hebben.
Die spinnen wat minder ik zou als de dood zijn dat ze uit de boom vallen ik heb nu al kippevel.
Groetjes jezus
Wat heerlijk, zon, zee en strand wat wil je nog meer.
Uh foto's van de spinnen zien we later wel een keer :(
En de automatische up-dates die kunnen jullie uitzetten hoor.
Veel plezier
dat uitzetten doe je in de play-store menu-instellingen-en dan apps niet bijwerken.
toch stiekum wel beetje jaloers hoor, met dat tropische strand....
Lekker genieten jullie.
Enne.....lekker he dat thaise eten! xx
Hoi,hoi,
Heerlijk hoe jullie genieten!! Maar die spinnen mogen jullie wel houden hoor!!! Moet er niet aan denken!!!! Brrrr
Nou lekker genieten, dan genieten wij ook stiekum mee????
Groetjes en tot de volgende!!
Oke, nu moet ik natuurlijk ff reageren. Ga gauw weg daar!! Weg bij die spinnen!! Gat, gat, brrrrrr!!! Zit ik ff lekker jullie belevenissen te lezen......zie ik mijn naam. En ja, ik wist wat de volgende zin was voor ik het gelezen had! Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben en mooie dingen zien! En stoertje....ik ben trots op je!!! Op jou ook Roelie, links rijden is apelastig! Geniet er lekker van schatten! dikke knuf van ons!
En Roel, please geen foto's van spinnen erbij!!!!